Kontakt os og lav en erhvervsaftale i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Rengøringshjælp: Få hjælp til privatrengøring i din bolig

Er du træt af at bruge din fritid på at skulle gøre dit hjem rent, eller har du svært ved at finde tiden til den regelmæssige rengøring? 

Så står vi hos StjerneRent klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder professionel rengøringshjælp, så du kan bruge din tid på noget andet og stadig få et rent og skinnende hjem.

Vi tilbyder blandt andet privatrengøring i private hjem for kunder i Hvalsø, Holbæk, Roskilde og Køge samt andre omkringliggende områder.

Hvad koster privat rengøring?

Der er stor forskel på, hvor meget privatrengøring koster, idet vores priser afhænger af, om du vælger at indgå en fast rengøringsaftale med os, eller om du kun har brug for rengøringshjælp en enkelt gang.

De fleste af vores private kunder vælger at indgå en fast aftale med os omkring en ugentlig rengøring, hvor vi kommer ud en gang om ugen for at gøre hele boligen ren. Denne aftale kan også kombineres med en privat hovedrengøring, som typisk udføres et par gange om året, men du kan også vælge kun at købe en enkelt hovedrengøring gennem os. Det er helt op til dig og dine behov.

Privatrengøring i højeste kvalitet

Uanset om du vælger en fast ugentlig aftale, eller om du kun har brug for vores hjælp en enkelt gang, så kan vi tilbyde en billig pris på privatrengøring, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. For os er kvalitet og tillid nøgleord, og du kan således altid regne med os.

Har du brug for privat rengøringshjælp? Kontakt os i dag

Hvis du har brug for privat rengøringshjælp i Hvalsø, Køge, Roskilde, Holbæk eller omegn, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for privatrengøring og erhvervsrengøring, og vi garanterer en professionel og grundig rengøring i dit hjem.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på en fast rengøringsaftale, eller hvis du kun har brug for vores hjælp en enkelt gang.

Ønsker du en erhvervsaftale

eller er du privat og søger en ugentlig aftale hos os

Er du hjertelig velkommen til at kontakte os i dag på telefon 22 87 50 15 eller skriv til os på stjernerent.tm@gmail.com.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og vi glæder os til at høre fra dig.

logo hvid

StjerneRent ApS

CVR​: 37334227

Nellikevej 40, 4060 Kr. Såby

Klik her for rutevejledning

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til stjernerent.tm@gmail.com eller ring på 22 87 50 15 .

001-facebook 011-instagram 010-linkedin