Kontakt os og lav en erhvervsaftale i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontorrengøring og andre former for erhvervsrengøring tilbydes

Er du på udkig efter en stabil og grundig leverandør af kontorrengøring eller andre former for erhvervsrengøring til din virksomhed? 

Så er du kommet til det helt rette rengøringsfirma. Hos StjerneRent har vi stor erfaring inden for rengøringsfaget, og vi tilbyder professionel rengøring til erhverv af enhver art.

Vi indgår primært faste aftaler med vores kunder, men der er også mulighed for, at vi kan udføre erhvervsrengøring en enkelt gang, hvis du har behov for det. Vi kører ofte ud til kunder i Hvalsø, Roskilde, Holbæk og Køge samt andre omkringliggende områder, men vi kører også gerne ud til kunder på resten af Sjælland. Så har du en opgave til os et sted på Sjælland, stiller vi således gerne vores faglighed til rådighed.​

Erhvervsrengøring for ethvert behov

Vi tilbyder erhvervsrengøring, der matcher ethvert behov. Vi har mange faste aftaler med kommuner, som har brug for vores rengøringsløsninger, ligesom vi også har mange kunder, der har brug for at få udført professionel kontorrengøring af deres kontorbygning.

Vi tilbyder også håndværkerrengøring, hvis der for eksempel er behov for rengøring af skurvognene på byggepladsen.

Uanset hvilken rengøringsopgave vi skal varetage for dig og din virksomhed, så kan du altid forvente, at vi udfører en grundig rengøring af højeste kvalitet. Kvalitet og tillid er nemlig nøgleordene i vores virksomhed, og du kan således regne med os og vores rengøringsservices.

Indhent et uforpligtende tilbud på erhvervs- eller kontorrengøring

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop den rengøringsopgave, du skal have løst. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alt fra rengøring af kontor, privatrengøring og til rengøring af skurvogne enten som en engangsopgave eller i form af en fast aftale, uanset hvor på Sjælland opgaven skal løses henne.

Ønsker du en erhvervsaftale

eller er du privat og søger en ugentlig aftale hos os

Er du hjertelig velkommen til at kontakte os i dag på telefon 22 87 50 15 eller skriv til os på stjernerent.tm@gmail.com.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og vi glæder os til at høre fra dig.

logo hvid

StjerneRent ApS

CVR​: 37334227

Nellikevej 40, 4060 Kr. Såby

Klik her for rutevejledning

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til stjernerent.tm@gmail.com eller ring på 22 87 50 15 .

001-facebook 011-instagram 010-linkedin