Hvem er Stjerne Rent

Udover at være de bedste på markedet, har vi mere at byde på.

Stjerne Rent

Stjerne rent er en mindre virksomhed som har små & store kunder over hele landet. Vi har over 15 års erfaring inden for rengørings branchen, det sikre vores kunder en yderst tilfreds stillende service. Vi går meget op i en god kommunikation med vores kunder, det sikre at vi aldrig snakker forbi hinanden omkring en opgaven, så opgaven altid bliver udført til kundens ønsker og behov.

Ydere mere har vores medarbejde deltaget i relevante kurser, for netop at sikre at kunden bliver tilfreds, fra start til slut. På kurserne har vi blandet andet lært om håndtering af de korrekte rengøringsprodukter til en specifik opgave, vi bruger ikke hvilket som helst rengøringsmiddel, vi vælge vores produkter med omhu.

Hos Stjerne Rent bestræber vi os ikke på at væres de hurtigeste på markedet, eller de bedste på markede.
Vi ER de bedste på markedet, ikke nok med vi er de bedste, vi er også det hurtigeste og mest effektive.

  • De bedste på markedet

  • De grundigeste på markede

  • 100% kunde tilfredshed

Jeg har brugt Stjerne-Rent i snart ét år, og jeg har ikke en finger at sætte på deres arbejde, de er meget fleksible og venlige. Jeg skal aldrig bekymre mig om arbejdet er godt nok, fordi det ved jeg det er når de har været forbi. Jeg får gjort rent to gange om ugen i min stue, køkken, soveværelse, og det er så skønt når de har været forbi og svinge en klud og en støvsuger.

Vil gerne anbefale til andre.

Lis Jensen, Faglighuset

Vi har hos Design huset bruget stjerne rent i mere end 3 år, og er virkelig tilfreds med den service de yder. De er hurtige, går ikke i vejen og så er de rigtig grundige. Hvis man har noget der evt trænger til en ekstra rengøring, så er de altid klar på at tage fat og give gulvet en ordentlig omgang, fx efter en personale fest. Jeg vil helt klart anbefale stjerne rent til andre virksomheder. Hvis man vil have hurtig, grundig og effektiv rengøring så skal man vælge stjerne rent.

Lars Henrik Hansen, Design huset

Vi har i ungdoms klubben været meget tilfreds med Stjerne Rent’s arbejde. Selv om unge mennesker til tider kan svine en del, så er der altid pænt rytteliglt næste dag vi skal åbner klubben. Alle skraldespande er tømt, alt de som de unge rammer ved siden af skraldespanden er samlet om og smidt ud i vores store container.
Vi er også overud lykkelige for det tilbud de har, så vi får gjort rent to gange om året, gratis.

Maja Søby Lassen, Ungdomsklub